Nevşehir’de 100 Temizlik Personeli Alımı Yapılacak

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere toplam 100 temizlik personeli alımı yapılacak.

Ekonomi Yayın: 23 Mart 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 23.03.2026 19:44:00
Editör - Ayhan Uzkan
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından yürütülecek program kapsamında, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere toplam 100 temizlik personeli alımı yapılacağı duyuruldu.

Başvurular 23 Mart 2026 tarihinde başlayacak olup, 27 Mart 2026 Cuma günü mesai bitimine kadar İŞKUR üzerinden yapılabilecek. Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından adaylar, 1 Nisan 2026 Çarşamba günü saat 09.00’da Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek noter kurası ile belirlenecek.

Program kapsamında işe alınacak personellerin görev başlangıç tarihi 6 Nisan 2026, iş bitiş tarihi ise 30 Haziran 2026 olarak planlandı.

Alımların ilçe bazında dağılımı ise şu şekilde olacak:

  • Nevşehir Merkez: 18 kadın, 16 erkek (Toplam 34)
  • Acıgöl: 2 kadın, 2 erkek (Toplam 4)
  • Avanos: 4 kadın, 4 erkek (Toplam 8)
  • Gülşehir: 3 kadın, 1 erkek (Toplam 4)
  • Hacıbektaş: 3 kadın, 2 erkek (Toplam 5)
  • Kozaklı: 4 kadın, 1 erkek (Toplam 5)
  • Ürgüp: 19 kadın, 13 erkek (Toplam 32)
  • Derinkuyu: 4 kadın, 4 erkek (Toplam 8)

23 Mart 2026

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.