Köylerdeki İçme Suyu Sorunu Özel İdare Ekiplerince Çözüldü

Nevşehir İl Özel İdaresi, köylerde sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna erişimini sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Güncel Yayın: 17 Nisan 2026 - Cuma - Güncelleme: 17.04.2026 23:03:00
Editör - Ayhan Uzkan
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Nevşehir İl Özel İdaresi, köylerde yaşayan vatandaşların en temel ihtiyacı olan sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna erişimini sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda 11 Nisan  - 17 Nisan 2026 tarihleri arasında Nevşehir İl Özel İdaresi’ne bağlı Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince Gülşehir’e bağlı Yeşilyurt, Eskiyaylacık, Gümüşkent, Yeşilöz,  Yakatarla ve Gökçetoprak köylerinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklamada bulunuldu

Yapılan açıklamada; Gümüşkent,  Eskiyaylacık, Yakatarla ve Gökçetoprak Köylerinde içme suyu şebeke hattı arızası giderildiği, Yeşilöz Köyünde hat yenileme çalışmalarının devam ettiği ve Yeşilyurt Köyünde içme suyu arızalarının giderilerek, 100 metre hat uzatma çalışması yapıldığı, abone bağlantılarının tazelenerek tahliye hattı ve tahliye vanası çekildiği belirtildi.

17 Nisan 2026

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.