Gülşehir’den Vefat Haberleri (17 Şubat 2026)
Yeşilöz Köyünden Behiye Gökçe ve Karacaşar Beldesinden Melek Açıkgöz vefat emiştir. Allah rahmet eylesin.
Vefat
Yayın: 17 Şubat 2026 - Salı - Güncelleme: 17.02.2026 09:47:00
Editör -
Ayhan Uzkan
Okuma Süresi: 43 sn.

- Gülşehir’e bağlı Yeşilöz (Cemel) Köyü sakinlerinden Hikmet Gökçe eşi Behiye Gökçe 87 yaşında hayatını kaybetti.
Cenazesi, 17 Şubat 2026 Salı günü, Yeşilöz Köyü Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Köy Kabristanında son yolculuğuna uğurlandı.
- Gülşehir’e bağlı Karacaşar Beldesi nüfusuna kayıtlı olup Ankara’da ikamet eden Kamil Açıkgöz eşi Melek Açıkgöz hayatını kaybetti.
Cenazesi, 18 Şubat 2026 Çarşamba günü Karacaşar Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Kasaba Mezarlığında defnedilecek.
GülşehirMedya olarak hayatını kaybeden Behiye Gökçe ve Melek Açıkgöz’e Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli Gökçe ve Açıkgöz ailelerine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
17 Şubat 2026
Yorumlar (0)






