Emniyet Teşkilatından İlçe Kaymakamına Anlamlı Ziyaret
Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 181. yıl dönümü ve Polis Haftası kapsamında, Gülşehir’de protokol ziyaretleri gerçekleştirildi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 181.kuruluş yıl dönümü ve 10-16 Nisan Polis Haftası kutlamaları çerçevesinde, Gülşehir’de anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. Gülşehir İlçe Emniyet Müdür Vekili Abdullah Akgül, Havalimanı Emniyet Şube Müdür Vekili Serkan Demirtaş ve beraberindeki emniyet personeli, Gülşehir Kaymakamı Tolga Değirmenci’yi makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Emniyet heyeti, Kaymakam Değirmenci’ye teşkilatın nazik bir nişanesi olarak çiçek takdiminde bulundu. İlçe genelindeki güvenlik çalışmaları ve Polis Haftası etkinlikleri hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, emniyet mensuplarının fedakârca yürüttüğü görevlerin altı çizildi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Tolga Değirmenci, Türk Polis Teşkilatı’nın toplumun huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalıştığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Vatandaşımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, hukukun üstünlüğünü rehber edinen Emniyet Teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Tüm emniyet mensuplarımıza görevlerinde muvaffakiyetler dilerim."
Ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.







