Belediye Başkanı Erkan Çiftci, Genç Çiftin Nikâhını Kıydı
Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, Hiragül ile Kazım’ın nikâhını kıyarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, ilçe genelinde vatandaşlarla olan yakın temasını sürdürerek, genç çiftlerin en özel anlarında yanlarında olmaya devam ediyor.
Bu kapsamda düzenlenen nikâh merasiminde Hiragül Babacan ve Kazım Özdemir çiftinin mutluluğuna ortak olan Başkan Çiftci, genç çiftin nikâhını kıyarak bu anlamlı güne şahitlik etti. Gençler bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diyerek hayatlarını birleştiren imzaları attılar. Mutluluk dolu anların yaşandığı nikâh akdinin ardından Başkan Çiftci, evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim etti.
Nikâh merasimine katılarak evlatlarının bu özel gününde yanlarında olan Babacan ve Özdemir ailelerini tebrik eden Başkan Çiftci, evlilik yolunda atılan bu güzel adımın hayırlı olmasını temenni ederek, genç çifte bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk dileklerinde bulundu.
Başkan Çiftci, nikâhını kıydığı Hiragül ve Kazım çiftine günün anısına, belediye tarafından evlenen çiftlere özel hazırlanan ve içerisinde Kur'an-ı Kerim, Türk Bayrağı ve ikili kahve fincanının olduğu “Nikâh Seti” hediye etti.






30 Temmuz 2026



